Microsoft PowerPoint 2011

Microsoft PowerPoint 2011 for Mac 14.0.0

Microsoft Powerpoint: eersteklas presentatiemaker uit Microsoft Office

VOOR

  • Uitstekende integratie met OS X (Spotlight)
  • Intuïtieve 'ribbon'-tabbladenbalk
  • Oefenen met diavoorstellingen
  • Geavanceerde multimedia-editing tools
  • Veel sjablonen en thema's
  • Online 'uitzenden' via Broadcast Service

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Excellent
9

Microsoft PowerPoint 2011 is de presentatiemaker uit het kantoorpakket Microsoft Office 2011 for Mac. Met de gebruiksvriendelijke applicatie creëer je presentaties voor persoonlijke, academische en professionele doeleinden.

Microsoft PowerPoint 2011 for Mac bevat alle essentiële bewerkingstools, zoals kleurpanelen, tabellen, spellingcorrectie, en ga maar door. De software combineert dit gereedschap met functies die specifiek voor presentaties nuttig zijn. Zo voeg je animaties en overgangen aan je dia's toe om het publiek te boeien. Ook maak je een nieuw document aan met een van de vele sjablonen of thema's, welke vooraf ontworpen designs aan je presentatie toevoegen.

Net als de andere applicaties uit het Office-pakket gebruikt Microsoft PowerPoint 2011 de 'lint'-interface. Deze horizontale balk biedt via tabbladen op intuïtieve wijze toegang tot alle gereedschap. Klik je in een document bijvoorbeeld op een tabel, dan opent meteen het daarbij horende tabblad met snelle toegang tot de beschikbare bewerkingsfuncties. Hiervandaan voeg je bovendien zonder moeite 'zwaardere' media toe, zoals audio of video.

Microsoft PowerPoint 2011 blinkt ook uit wat betreft het voorbereiden op presentaties. Zo oefen je het gehele praatje via de 'Rehearse'-functie, waarmee je onder andere eenvoudig tijdmetingen maakt. Met de Broadcast Service zend je diavoorstellingen nu zelfs online uit: via een URL (weblink) kijken andere mensen over het web mee naar je presentatie. Wij misten slechts een klein detail vergeleken met de Windows-versie van Microsoft PowerPoint: het is niet mogelijk om bladwijzers toe te voegen aan video's.

Microsoft PowerPoint 2011 for Mac is een uíterst complete presentatiemaker. De applicatie is bovendien interactief: via Document Connect en Microsoft's Google Docs-achtige online werkomgeving SharePoint werk je makkelijk samen met anderen. Het maakt hierbij niet uit of je collega's op een Windows-systeem werken, want Powerpoint for Mac ondersteunt alle mogelijk presentatie-formaten.

Microsoft PowerPoint 2011

Download

Microsoft PowerPoint 2011 for Mac 14.0.0

Beoordelingen about Microsoft PowerPoint 2011